Τι βλέπει η Goldman Sachs για το EUR/USD;

FXCM

Τι βλέπει η Goldman Sachs για το EUR/USD;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε χθεσινό δελτίο προς τους επενδυτές της το trading desk της Goldman εκθέτει τις δικές του εκτιμήσεις για την πορεία του EUR/USD το επόμενο διάστημα.

«Οι προσδοκίες όπως έχουν διαμορφωθεί είναι ότι η ΕΚΤ πρόκειται να περικόψει τα επιτόκιά της τον Ιούνιο» σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας.

Στη συνέχεια του δελτίου τους τονίζουν ότι το EUR/USD κάτω από το 1.3640 όπου κινείται και ο Κ.Μ.Ο 200 ημερών παραμένει πτωτικό με το στόχο να βρίσκεται στο 1.3500 πριν από τη συνεδρίαση της ΕΚΤ.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουμε σε θέση πώλησης στο EUR/USD μέχρι και τη συνεδρίαση του Ιουνίου καθώς πιστεύουμε ότι η αγορά πρόκειται να συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στο ευρώ για χαμηλότερα. Πιστεύουμε ότι οι αγοραστές μπορούν να επανέλθουν κάτω από το 1.3600 και οι πωλητές να επιστρέψουν δυναμικά στο 1.3700» αναφέρει στο δελτίο της η Goldman Sachs.