Χορηγός η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

MarketNews

Χορηγός η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με πρωταγωνιστές, νεότερους αλλά και καταξιωμένους αθλητές από όλη την Ελλάδα, μέσα από ένα τετραήμερο πρόγραμμα συναρπαστικών αναμετρήσεων, το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, χάρισε και φέτος μοναδικές στιγμές συγκίνησης και πλούσιο θέαμα στους φίλους του.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία, στήριξε ως χορηγός, το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων.

Πολυνίκης ανεδείχθη η πολυπληθής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, κερδίζοντας συνολικά, 29 μετάλλια, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών, με 8 μετάλλια.

Οι απονομές των κυπέλων έγιναν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τις ομάδες να πανηγυρίζουν βουτώντας στα νερά!

Για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, η συγκεκριμένη ενέργεια συνάδει απόλυτα με την εταιρική φιλοσοφία της για την προαγωγή διαχρονικών αξιών, όπως η ειρήνη, η ευγενής άμιλλα, η αλληλεγγύη και τα ιδανικά του υγιούς αθλητισμού, στοχεύοντας στην ενίσχυση και προώθηση των αξιών αυτών, στην κοινωνία και ειδικότερα τους νέους.