«Ένας ακέραιος άνθρωπος»

Ο 35χρονος Ρεζά φεύγει από την Τεχεράνη για να ζήσει με την οικογένειά του σε ένα χωριό, θέλοντας να απομακρυνθεί από το διεφθαρμένο ιρανικό κατεστημένο. Ούτε εκεί όμως δεν θα μείνει μακριά από τις ηθικές προκλήσεις.

Σκηνοθεσία Μοχάμαντ Ρασούλοφ με τους: Ρεζά Ακχλαγκιράντ, Σουνταμπέχ Μπεϊζαέ, Νασίμ Ασάμπι

«Ο λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία»

Ο Τόμας και οι εναπομείναντες Γκλέιντερ επιχειρούν να διασώσουν τους αιχμάλωτους συντρόφους τους και να προσεγγίσουν τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Παγκόσμιας Καταστροφής στην οχυρωμένη Τελευταία Πόλη, ώστε να βρουν τη θεραπεία για τον ιό.

Σκηνοθεσία Γουές Μπολ με τους: Ντίλαν ΟΜπράιεν, Τόμας Μπρόντι – Σάνγκστερ, Κάγια Σκοντελάριο, Πατρίσια Κλάρκσον

«Εγώ, η Τόνια»

Υπό την επίβλεψη μιας καταπιεστικής μητέρας, η Τόνια Χάρντινγκ μεγαλώνει τραυματικά μέχρι που γίνεται πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Όμως ο ανεξέλεγκτος, επιθετικός χαρακτήρας της και ο γάμος της με τον εξίσου απρόβλεπτο Τζεφ θα βάλουν την καριέρα της σε μπελάδες.

Σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι με τους: Μάργκο Ρόμπι, Σεμπάστιαν Σταν, Άλισον Τζάνεϊ

«The disaster artist»

Το χρονικό της δημιουργίας του «Room», της «καλύτερης χειρότερης ταινίας όλων των εποχών».

Σκηνοθεσία Τζέιμς Φράνκο με τους: Τζέιμς Φράνκο, Ντέιβ Φράνκο, Σεθ Ρόγκεν, Άλισον Μπρι

«1968»

Στις 4 Απριλίου 1968 η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, ως αουτσάιντερ, τη Σλάβια Πράγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ενώ 80.000 θεατές παρακολουθούν ζωντανά τον αγώνα, όλη η Ελλάδα ζει στον παλμό του μπροστά στο ραδιόφωνο.

Σκηνοθεσία Τάσος Μπουλμέτης με τους: Αντώνη Καφετζόπουλο, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργο Μητσικώστα, Ορφέα Αυγουστίδη

 

 

Facebook Comments