Ανεβαίνει μέρα με τη μέρα το πολιτικό θερμόμετρο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι αρκετά στελέχη αποστασιοποιούνται από τον αρχηγό του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, τόνισε την ανάγκη για απλή αναλογική πριν τις εκλογές, δηλώνοντας ότι ο «μικρός δικομματισμός» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιέξοδος.

«Οι επόμενες κυβερνήσεις θα είναι κυβερνήσεις συνεργασίας, ακόμη και με αυτοδυναμία κανένα κόμμα δεν μπορεί να πάρει μόνο του την ευθύνη διακυβέρνησης.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, όλοι λένε, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, ότι τα μνημόνια τελειώνουν, και μετά τα μνημόνια θα υπάρξει αντιστοίχηση των πολιτικών δυνάμεων με τις κοινωνικές δυνάμεις» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης και ζήτησε δε να γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν το συνέδριο της «Ελιάς» ώστε να συζητηθούν τα πάντα. «Αν αλλάξει πολιτική και ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να την αποδεχθεί, τότε θα αλλάξουμε αρχηγό» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν υπήρχε νικητής πλην της Χρυσής Αυγής. «Το ΠΑΣΟΚ άντεξε. Έχασε στις εκλογές, κέρδισε στις δημοσκοπήσεις. Η κοινωνία λεει στο ΠΑΣΟΚ σε θέλω όπως ήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments