ΔΝΤ: Την επόμενη εβδομάδα η δημοσιοποίηση της έκθεσης για την Ελλάδα

MarketNews

ΔΝΤ: Την επόμενη εβδομάδα η δημοσιοποίηση της έκθεσης για την Ελλάδα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η έκθεση της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Πολ Τόμσεν, για την 5η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, θα δοθεί τελικά στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ΔΝΤ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι λεπτομέρειες για τη δημοσιοποίηση τη έκθεσης, όπως και για την τηλεφωνική ενημέρωση του Πολ Τόμσεν, θα γνωστοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΔΝΤ, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, η έκθεση θα δινόταν γύρω στις 6 χθες το απόγευμα (στη μία σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας), αλλά θα δημοσιοποιείτο στις 12 το μεσημέρι (στις 7 σήμερα το απόγευμα ώρα Ελλάδας).

Μια ώρα νωρίτερα, είχε προγραμματιστεί ενημέρωση δημοσιογράφων από τον κ. Τόμσεν σχετικά με την έκθεσή του, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Την περασμένη Παρασκευή, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου συζήτησε την έκθεση Τόμσεν και αποφάσισε την εκταμίευση 3,41 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.