Γ. Στουρνάρας: Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός

MarketNews

Γ. Στουρνάρας: Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Για την Δευτέρα προβλέπει τον ανασχηματισμό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με όσα είπε σε δημοσιογράφους στη Βουλή.

Ο υπουργός προσήλθε στη Βουλή, στο γραφείο του γραμματέα υπουργικού συμβουλίου Φώτη Καϊμενάκη προκειμένου να υπογράψει την πράξη υπουργικού συμβουλίου για την παραίτηση Θεοχάρη και περιέγραψε στους δημοσιογράφους μια δύσκολη ημέρα της ζωής του.

Ρωτήθηκε αν θα φύγει από το υπουργείο Οικονομικών. Κοντοστάθηκε και χαμογέλασε. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θέλει να φύγει. «Και θέλω και δεν θέλω», είπε και πρόσθεσε πως σίγουρα η ημέρα αυτή θα είναι δύσκολη για εκείνον. «Έχω δώσει πάρα πολλά στο υπουργείο Οικονομικών να ξέρετε και θα είναι δύσκολη η ημέρα που θα φύγω», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση εάν θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Γιάννης Στουρνάρας σχολίασε χαμογελώντας πως είναι διαφορετική η θέση αυτή, ενώ εκτίμησε πως η πιθανότερη ημέρα για τον ανασχηματισμό μάλλον είναι η Δευτέρα.