Ο Βενιζέλος βλέπει 5η φάλαγγα!

Axiaplus

Ο Βενιζέλος βλέπει 5η φάλαγγα!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ανάμεσα στα πολλά  που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τις επιδόσεις της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές, έστρεψε το βλέμμα του προς τους Παπανδρεϊκούς του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους περίπου ότι υπονόμευσαν την πορεία του εγχειρήματος.

Ωστόσο μία φράση της ομιλίας του, προκάλεσε θυμηδία στους παλαιότερους της Χαριλάου Τρικούπη, τουλάχιστον όσους απέμειναν από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ λάμβανε ποσοστά πολύ πάνω από το 30%:

«Υπήρχε και η 5η φάλαγγα ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν ότι ανήκουν στην παράταξη», είπε χαρακτηριστικά και τα ειρωνικά σχόλια δεν άργησαν να έρθουν.

Οι παροικούντες του Παπανδρεϊκού περιβάλλοντος σύμφωνα με το newpost, ακούγοντας τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να φέρουν στο νου τους ορισμένες πράξεις του νυν προέδρου της παράταξης η οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν «υπονομευτικές».

Λόχου χάρη, στις παραμονές των εκλογών του 2007, σε πόσες προεκλογικές ομιλίες του τότε Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου παρέστη ο κ. Βενιζέλος, διερωτώνται...

Όσο για την πρώτη αντίδραση στην τότε εκλογική συντριβή; Η άμεση μετάβαση στο Ζάππειο και η δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες με την οποία δήλωνε «παρών» το βράδυ της μεγάλης ήττας και άρχισε τις διαδικασίες για να διεκδικήσει από τότε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Για να μην θυμηθεί κανείς τον τρόπο που από τη θέση του υπουργού Οικονομικών «σκότωσε» το προωθούμενο δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και τον τρόπο που τελικά διεκδίκησε εκ νέου την προεδρία του κόμματος ως... ο μόνος υποψήφιος.