Μπαντέρας-Γκρίφιθ: Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου

MarketNews

Μπαντέρας-Γκρίφιθ: Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ κατέθεσε αγωγή διαζυγίου την Παρασκευή κατά του Ισπανού ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας, υποστηρίζοντας ότι στο γάμο τους υπήρχαν διαφορές που δεν δύναται να λυθούν.

Η 56χρονη Γκρίφιθ και ο 53χρονος Μπαντέρας είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αισθηματικής κομεντί «Two Much» και παντρεύτηκαν το 1996, ενώ από το γάμο τους απέκτησαν μία κόρη, τη Στέλλα, που σήμερα είναι 17 ετών.

«Προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας, καθώς και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί» αναφέρουν οι Γκρίφιθ και Μπαντέρας σε κοινή τους δήλωση.

Η Μέλανι Γκρίφιθ ζήτησε από το δικαστήριο τη φυσική επιμέλεια της κόρης τους Στέλλας, που γίνεται 18 ετών τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την Γκρίφιθ και ο δεύτερος για τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ντον Τζόνσον δύο φορές και με τον Στίβεν Μπάουερ.

Ο Μπαντέρας ήταν παντρεμένος με την ισπανίδα ηθοποιό Άνα Λέζα.