Ραντεβού Τσίπρα - Ντράγκι το απόγευμα

MarketNews

Ραντεβού Τσίπρα - Ντράγκι το απόγευμα , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι θα έχει σήμερα το απόγευμα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό το ραντεβού με τον Ευρωπαίο κεντρικό τραπεζίτη. Κατά τη συνάντηση των Μάριο Ντράγκι και Αλ.Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα στη δημοσιονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα με βάση τις επιταγές της τρόικας των δανειστών, αλλά και το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει στον πρόεδρο της ΕΚΤ τη ριζική αντίθεση του ίδιου και του κόμματος στην τοποθέτηση του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στην προεδρία της ΤτΕ, επισημαίνοντας ότι η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν δεσμεύει μία επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.