Εξιτήριο πήρε πριν από λίγο η Κέιτ Μίντλετον από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Λίγο πριν αναχωρήσει, σε μια σύντομη εμφάνιση η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ παρουσίασε τη νεογέννητη κορούλα της, που κράταγε στην αγκαλιά της, στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγος του βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους,  όπως ανακοίνωσαν τα βρετανικά ανάκτορα το πρωί του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, το βρέφος γεννήθηκε στις 10:34 πμ ώρα Ελλάδας και παρών στον τοκετό ήταν ο πρίγκιπας. Το βρέφος ζυγίζει 3,7 κιλά και μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο μαιευτήριο St Mary νωρίς το πρωί. Το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε με αυτοκίνητο από το σπίτι του στο Κένσινγκτον και μετέβη στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013.

Το νεογέννητο, είναι δεύτερο παιδί του ζεύγους και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Συγχαρητήρια Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ εξέφρασαν σήμερα την χαρά τους για τη γέννηση της κόρης της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βρετανία.

«Η Μισέλ και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να συγχαρούμε τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ, την αυτού μεγαλειότητα, τη βασίλισσα (Ελισάβετ) και τη βασιλική οικογένεια, όπως και όλους τους πολίτες της Βρετανίας για τη γέννηση της πριγκίπισσας» επισήμανε ο Λευκός Οίκος σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.
«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, εμείς ευχόμαστε στον δούκα και τη δούκισσα όπως επίσης και στο γιο τους Γεώργιο κάθε χαρά και ευτυχία με αφορμή τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους».

Facebook Comments