Παπαδημούλης: Η πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δεν βοηθά τη διαπραγμάτευση

MarketNews

Παπαδημούλης: Η πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δεν βοηθά τη διαπραγμάτευση, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του STAR (Π. Τσαπανίδου), ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Την ώρα που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση η Ελλάδα, που είναι η αδύνατη πλευρά, χρειάζεται να δείξει τη μεγαλύτερη δυνατή συνοχή.

Επομένως, η πολυφωνία και η πολυγλωσσία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, δεν βοηθά ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση.

Ο ελληνικός λαός δείχνει εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και την κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πρωθυπουργός με αριστερό στίγμα, με πραγματισμό και με ικανότητα αντίληψης των καταστάσεων.

Σε μια διαπραγμάτευση έχει μεγάλη σημασία να διεκδικείς. Αν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτα. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζεις και μέχρι «πού σε παίρνει», ώστε να μπορείς να κατοχυρώσεις τα όποια κέρδη και να είσαι σε θέση να πεις «αυτά μπόρεσα να βελτιώσω σε σχέση με όσα παρέλαβα» και να πας παραπέρα. Θυμίζω τι έλεγε ο κόσμος στον Τσίπρα πριν τις εκλογές: «Και δύο από τα δέκα να κάνεις, εμείς θα σε στηρίξουμε γιατί είδαμε πού μας πήγαν 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».