Σέλινγκ: Πρόοδος, αλλά όχι ακόμα σημαντική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις

MarketNews

Σέλινγκ: Πρόοδος, αλλά όχι ακόμα σημαντική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις   , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι συνομιλίες της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές της σημειώνουν πρόοδο, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα πολύ σημαντική εξέλιξη, τόνισε την Τρίτη ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ, εν μέσω δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου για συμφωνία.

«Από τη σημερινή σκοπιά, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το πω, επειδή δεν έχουμε διαθέσιμα τα έγγραφα με τα τελικά αποτελέσματα», είπε στους δημοσιογράφους πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ερωτηθείς για τις προοπτικές συμφωνίας κατά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Δευτέρα.

«Οι συμμετέχοντες στο EuroWorking Group μας λένε ότι το κλίμα στις συνομιλίες είναι καλό, ότι υπάρχουν κάποιες θέσεις όπου η Ελλάδα έχει αλλάξει τη στάση της υπέρ αυτού που πάντα συζητούσαμε, αλλά σε ορισμένα θέματα φαίνεται ότι δεν έχει προχωρήσει στις κινήσεις που είναι απαραίτητες. Υποθέτω ότι οι εντατικές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο» πρόσθεσε.