ΠΑΣΟΚ: Ο Αλ. Τσίπρας συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης

MarketNews

ΠΑΣΟΚ: Ο Αλ. Τσίπρας συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ότι συνεχίζει το δρόμο της πόλωσης ασκεί το ΠΑΣΟΚ με αφορμή στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην ΚΟ κόμματος για επιβολή νέων μέτρων.

«Είναι φανερή η απογοήτευση του κ. Τσίπρα μετά την αποτυχία της «ανατροπής» που ζητούσε πριν τις ευρωεκλογές, με το χαρακτηριστικό σύνθημα «την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουν». Δυστυχώς δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα λάθη του» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα παροτρύνει τον κ. Τσίπρα ότι «είναι καιρός όμως να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση».

«Όσο για τις αναφορές του περί Τσιριμώκων και «τοξικού ΠΑΣΟΚ», τον προτρέπουμε να απευθυνθεί, στους πρώην υπουργούς και βουλευτές που μάζεψε, όπως και στις προσκλήσεις του προς τους βουλευτές για αποστασία, με αντάλλαγμα καρέκλες εξουσίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να ξεκαθαρίσει το αν θα ανταποκριθεί στη συνεχή πρόσκληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, μπροστά στην μεγάλη διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια».