Το κρυπτονόμισμα συνεχίζει το sell-off και τη Δευτέρα, υποχωρώντας κάτω από το φράγμα των 7.000 δολαρίων, στα 6.953 δολάρια. Η ημερήσια πτώση του bitcoin ανέρχεται στο 14%, ενώ φτάνει περίπου το 60% από τα υψηλά του Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα:

Κάτω και από τα επίιπεδα των 8.000 δολαρίων  κυμαίνεται  το Bitcoin, καθώς τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να δέχονται πιέσεις, μετά το “μπλόκο” τραπεζών στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Συγκεκριμένα, η τιμή του Bitcoin υποχωρεί κατά 2,79% στα 7.958,57 δολάρια. Μετά τα χαμηλά των 7.695 δολαρίων της Παρασκευής, το Bitcoin ανέκαμψε στα 9.471,46 δολάρια το Σάββατο, προτού “κατηφορίσει” και πάλι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανησυχίες στην αγορά κρυπτονομισμάτων καλλιέργησε και η απόφαση της Facebook να απαγορεύσει τις διαφημίσεις για ψηφιακά νομίσματα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και μεγάλες αμερικάνικες τράπεζες (όπως οι JPMorgan Chase, Bank of America και Citigroup) απαγορεύσαν τη χρήση πιστωτικών καρτών για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό ότι ανάλογες απαγορεύσεις ανακοίνωσε και η Lloyds του Ηνωμένου Βασιλείου.  

Facebook Comments