Αναζητά καταλύτη... το ΧΑ

MarketNews

Αναζητά καταλύτη... το ΧΑ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Προσπάθεια να κρατήσει το θετικό πρόσημο κάνει ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς την τελευταία ώρα έχουν εκδηλωθεί πιέσεις στις περισσότερες μετοχές του FTSE25.

O Γενικός Δείκτης κινείται με κέρδη 0,05% στις 1.263,00 μονάδες, με τον τζίρο να βρίσκεται στα 46,4 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 κερδίζει 0,22% στις 409,31 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης χάνει 0,04% στις 179,21 μονάδες.

Η συνεδρίαση σήμερα κινείται σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς, με τις συναλλαγές να είναι μετρημένες και στοχευμένες. Η αγορά εμφανώς αναζητά καταλύτη, δείχνοντας όμως ότι δεν έχει αφομοιώσει πλήρως τα επίπεδα που έχει βρεθεί, δείχνοντας ότι είναι επιρρεπής στις διορθώσεις.

Στο ταμπλό, από την αρχή της συνεδρίασης η Folli Follie υποχωρεί, ενώ πλέον το πρόσημο της ακολουθούν η Εurobank (-1,22%), η MIG (-0,83%), η ΕΕΕ (-0,70%), η Eurobank Properties (-0,57%) και η ΕΥΔΑΠ (-1,60%). Μικρές απώλειες σημειώνουν και η ΔΕΗ, ΟΛΠ, Γεκ ΤΕΡΝΑ και ΕΧΑΕ.

Στον αντίποδα, ο ΟΠΑΠ, μετά από την πτωτική ανάπαυλα των τελευταίων δύο συνεδριάσεων, ενισχύεται κατά 3,44%. ΟΤΕ και Alpha Bank σημειώνουν ελεγχόμενη άνοδο, ενώ μεταξύ θετικού και αρνητικού προσήμου κινούνται Εθνική, Πειραιώς, Μυτιληναίος και Motor Oil.