Συνεχίζεται η εξέταση του πρώην υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ -με βαριά τη σκιά όμως της υπόθεσης Novartis- και συγκεκριμένα ερωτάται τις 23 προσλήψεις που φέρεται να έκανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τους 13 εργαζόμενους που χρησιμοποίησε στο γραφείο του.

Εξ αρχής ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου καταθέτοντας στην επιτροπή την κίνηση των λογαριασμών του. Είπε εμφατικά:

Επειδή η επιτροπή σας είχε ανοίξει αυτή τη συζήτηση, καταθέτω ολόκληρη την κίνηση των λογαριασμών μου από την 1η Ιουνίου του 2013 έως και σήμερα και παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου.

Σχετικά με τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι η υπόθεση στήθηκε από τον νύν αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τη χαρακτήρισε ως «σκευωρία». Επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία υπογραφή και τα γράμματα δεν είναι δικά του στο έγγραφο που έχει προσκομίσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Για το ηχητικό ντοκουμέντο κατήγγειλε ότι αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας του Παύλου Πολάκη.

Facebook Comments