Σαμαράς-Βενιζέλος: Προαπαιτούμενα & «Μικρή ΔΕΗ» στο τραπέζι της συνάντησης

MarketNews

Σαμαράς-Βενιζέλος: Προαπαιτούμενα & «Μικρή ΔΕΗ» στο τραπέζι της συνάντησης, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Κρίσιμο το επόμενο 20ήμερο για την κυβέρνηση με την έλευση της τρόικα αλλά και την ανάγκη εκπλήρωσης των προαπαιτουμένων για την χορήγηση της επόμενης δόσης του προγράμματος και ως εκ τούτου, στις έξι το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει πλέον να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα καθώς τα προαπαιτούμενα πρέπει να ψηφιστούν μέσα στον Ιούλιο ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ».

Χθες το ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι πρέπει να προκύψουν σοβαροί επενδυτές για να μην δοθεί η εντύπωση ότι η χώρα «ξεπουλάει» περιουσιακά της στοιχεία, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις η μη πλήρωση των οποίων να μπορεί να επιφέρει μέχρι και ακυρότητα του διαγωνισμού.

Όπως ενδέχεται να προτείνει και ο κ. Βενιζέλος στον πρωθυπουργό, θα πρέπει να ανοίξει και το θέμα των δόσεων τόσο στα ασφαλιστικά ταμεία όσο και στην εφορία.