Την δυναμική έξοδο των στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής στην αγορά, σεβόμενοι το brand name της εταιρείας ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία στη μεγάλη σημασία στις ορθές πρακτικές πωλήσεων.

«Γεννήστε ασφάλειες» με ορθή πρακτική ήταν το μήνυμα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη εμπιστοσύνη του βασικού μετόχου στη διοίκηση της εταιρείας, μία διοίκηση η οποία γνωρίζει «που πατάει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα σημαντικά αποτελέσματα που παρήγαγε η Εταιρία σε κάθε επίπεδο και απευθυνόμενος στους 900 περίπου συμμετέχοντες κατέληξε: «έχετε τα όπλα για να πλησιάσετε τον πελάτη και να δημιουργήσετε μία νέα προσέγγιση στις ασφαλίσεις».

Πρόεδρος Δημήτρης Δημόπουλος

Εξαιρετικά ενισχυμένη μέσα από μια επώδυνη διαδικασία προσαρμογής εμφανίζεται η Εθνική Ασφαλιστική, με αρωγό το βασικό της μέτοχο την Εθνική Τράπεζα. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Δημόπουλος στο συνέδριο πωλήσεων της εταιρείας, ο οποίος κάλεσε το παραγωγικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής να συμβάλει δυναμικά από την πλευρά του στη διαδικασία που συντελείται και στόχο έχει την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.

Στόχος της Τράπεζας είναι η Εθνική Ασφαλιστική να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κάλυψη των αναγκών που δημιουργούνται στην ασφαλιστική αγορά και στους καταναλωτές συμβάλλοντας στην προαγωγή και ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Μαυρόγαλος

Στην υψηλή κερδοφορία, στον υψηλό δείκτη φερεγγυότητας της εταιρείας, στη σημαντική αύξηση του μεριδίου της αγοράς στον κλάδο ζωής και την αύξηση στις γενικές ασφάλειες το πρώτο τρίμηνο του 2014, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του παραγωγικού δικτύου αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σπύρος Μαυρόγαλος κατά τη διάρκεια αυτού του συνεδρίου πωλήσεων.

Ιδιαίτερη σημασία απέδωσε ο κ. Μαυρόγαλος στη σχέση εμπιστοσύνης που η εταιρεία χτίζει με το δίκτυό της και με τους πελάτες της, μία σχέση που οικοδομείται σε στέρεα θεμέλια.

Facebook Comments