Η ΕΤΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι δεν θα σχολιάσει πληροφορίες, σχόλια, εκτιμήσεις για την πορεία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Κατά τη διαδικασία της ΑΜΚ δεν θα σχολιάσουμε πληροφορίες, σχόλια, εκτιμήσεις για την πορεία της, αναφέρει η Εθνική Τράπεζα σε ανακοίνωσή της.

 

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της, σημειώνει: “Σε απάντηση ερωτήσεων των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με αφορμή πληροφορίες για ποσά που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, αναφορικά με την ιδιωτική συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας, καθώς και με σχόλια ότι δήθεν η Εθνική «διαρρέει» για επιτυχείς συνομιλίες της Τράπεζας με ξένα ή εγχώρια επενδυτικά σχήματα για συμμετοχή στην αύξηση, διευκρινίζεται ότι θεσμικά η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να πληροφορεί τις θεσμικές Αρχές, τους Μετόχους της και την Κοινωνία, μακράν σκοπιμοτήτων.

 

Κατά τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, δεν πρόκειται να σχολιάσει «πληροφορίες, σχόλια, εκτιμήσεις» για την πορεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, είτε αυτές αναφέρονται σε ποσά, είτε σε επενδυτικούς Ομίλους, πρόσωπα, κ.τ.λ., που ενδεχόμενα θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη συμπεριφορά του επενδυτικού κοινού”.

Facebook Comments