Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε φανατικούς, λαϊκιστές και δημιουργούς ψεύτικων εντυπώσεων στον ελληνικό λαό να μας αφαιρεσουν το δικαιώμα για πρόοδο, δικαίωμα που περνά και μέσα από τις αποκρατικοποιήσεις.

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στις αντιδράσεις επί του ν/σ για τη «μικρή ΔΕΗ» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο, μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. στην Ευρωβουλή.

Σημείωσε ακόμη πως το ν/σ θα έρθει στη Βουλή για συζήτηση, ενώ χαρακτήρισε κακόγουστο αστείο τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «στην Ελλάδα προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε αποκρατικοποιήσεις που έχουν γίνει παντού αλλού στον κόσμο και απέδωσαν».

Πρόσθεσε πως «το κράτος που έπαιζε τον επενδυτή και κατέστρεφε την οικονομία έχει πια πεθάνει και δεν πρόκειται αυτού του είδους τη ζωή που είναι σε βάρος του ελληνικού λαού, τη ζωή δηλαδή των συνδικαλιστών που διοικούσαν κρατικές αποτυχημένες επιχειρήσεις, να το αφήσουμε να συνεχιστεί».

Facebook Comments