«Στοχευμένα πλήγματα» στην Ουκρανία εξετάζει η Ρωσία

MarketNews

«Στοχευμένα πλήγματα» στην Ουκρανία εξετάζει η Ρωσία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε «στοχευμένα πλήγματα» στην Ουκρανία εξετάζει η Ρωσία, όπως τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα «Kommersant», επικαλούμενη πηγές του Κρεμλίνου.

«Η υπομονή μας έχει όρια», φέρεται να δήλωσε η πηγή του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι «δεν θα πρόκειται για στρατιωτική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, αλλά αποκλειστικά για στοιχευμένα πλήγματα εναντίον θέσεων από τις οποίες προέρχονται τα πυρά προς το ρωσικό έδαφος».

Η Μόσχα προειδοποίησε χθες το Κίεβο ότι η πτώση μίας οβίδας σε ρωσικό χωριό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία θα έχει «μη αναστρέψιμες συνέπειες», χαρακτηρίζοντας το περιστατικό επίθεση εκ μέρους του Κιέβου.

«Στη Ρωσία, θεωρούμε αυτήν την πρόκληση ακόμη μία επιθετική ενέργεια εκ μέρους της Ουκρανίας. Αυτό το γεγονός δείχνει την εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης στα σύνορα ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, η οποία μπορεί να έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες, για τις οποίες την ευθύνη θα φέρει η Ουκρανία», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το Κίεβο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι φέρει ευθύνη για την εκτόξευση της οβίδας που έπεσε στο ρωσικό έδαφος.