Ένας βασανισμένος τιμωρός και ένα δύσπιστο όραμα στις μεγάλες οθόνες

«Δεν ήσουν ποτέ εδώ»

Ο Τζο είναι ένας ψυχολογικά τραυματισμένος βετεράνος, ο οποίος δουλεύει πλέον ως ανορθόδοξος ντετέκτιβ που δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα. Έτσι, όταν η ανήλικη κόρη ενός πολιτικού εξαφανίζεται, εκείνος αναλαμβάνει να την εντοπίσει και να τη φέρει πίσω.

Σκηνοθεσία Λιν Ράμσεϊ με τους: Χοακίν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεσάντο Νιβόλα, Τζούντιθ Ρόμπερτς

«Μαρία Μαγδαληνή»

Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα επαναστατεί ενάντια στη θέληση της οικογένειάς της να την παντρέψει με έναν μεγαλύτερό της χήρο και την εγκαταλείπει, ακολουθώντας (μόνη αυτή ανάμεσα σε 12 άντρες) τον Ιησού τον Ναζωραίο και τον πύρινο όσο και πνευματικά λυτρωτικό λόγο του.

Σκηνοθεσία Γκαρθ Ντέιβις με τους: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ

«Το όραμα»

Έμπειρος ρεπόρτερ, ο Ζακ Μαγιανό προσλαμβάνεται από το Βατικανό για να ερευνήσει την υπόθεση ενός νεαρού κοριτσιού που ισχυρίζεται πως η παρθένος Μαρία εμφανίστηκε μπροστά του.

Σκηνοθεσία Ξαβιέ Τζιανολί με τους: Βενσάν Λιντόν, Γκαλατεά Μπελουγκί, Πατρίκ ντ Ασουμσάο

«Ραντεβού εκεί ψηλά»

Μετά το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου δύο Γάλλοι πρώην συμπολεμιστές σχεδιάζουν μια απάτη που θα τους κάνει πλούσιους. Βρίσκουν όμως μπροστά τους τον διεφθαρμένο υπολοχαγό τους, ο οποίος στον πόλεμο είχε επιχειρήσει να τους κλείσει το στόμα.

Σκηνοθεσία Αλμπέρ Ντιποντέλ με τους: Ναΐέλ Περέζ Μπισκαγιάρ, Λοράν Λαφίτ, Νιλς Άρεστρουπ, Αλμπέρ Ντιποντέλ

«Η συμμορία του τυφώνα»

Καθώς ένας γιγάντιος τυφώνας πρόκειται να σαρώσει την Αλαμπάμα, μια συμμορία ετοιμάζει μια πολύ καλά σχεδιασμένη ληστεία σε ένα ομοσπονδιακό θησαυροφυλάκιο.

Σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν με τους: Τόμπι Κέμπελ, Μάγκι Γκρέις, Ράιαν Κουάντεν, Ραλφ Ίνεσον

«Pacific Rιm: Εξέγερση»

Ο Τζέικ Πέντεκοστ, γιος του ηρωικού Στάκερ, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο και να υπηρετήσει σε μια βάση εκπαίδευσης πιλότων Γιάγκερ, δίπλα στον άσπονδο φίλο του Λάμπερτ και τη δυναμική 15χρονη χάκερ Αμάρα.

Σκηνοθεσία Στίβεν ΝτεΝάιτ με τους: Τζον Μπογιέγκα, Σκοτ Ίστγουντ, Ρίνκο Κικούτσι, Τσάρλι Ντέι

«Σέρλοκ Ζουμπόμς»

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να ετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Facebook Comments