Με κέρδη ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες, μετά τη συμφωνία των προέδρων Ουκρανίας – Ρωσίας για έναν μηχανισμό επίτευξης κατάπαυσης του πυρός.

Ειδικότερα, στις 16:52, ο δείκτης Dow Jones  ενισχύεται κατά 0,49% στις 17.151,83 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,10% στις 4.602,67 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,28% στις 2.007,86 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Digital Ally διορθώνει κατά 21% μετά το τριήμερο ράλι που σχεδόν τριπλασίασε την τιμή της. Η μετοχή της εταιρείας είχε αναφέρει ότι η ζήτηση για τα προϊόντα της έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες.

Στον αντίποδα, η Netflix κερδίζει 2%, καθώς ανακοίνωσε συμφωνία με την Time Warner για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της σειράς “Gotham” σε ΗΠΑ και διεθνείς αγορές.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για ενδεχόμενη συμφωνία του Κιέβου και των φιλορώσων αυτονομιστών έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Πούτιν τόνισε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα πρέπει να σταματήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους στην ανατολική Ουκρανία και ότι στην περιοχή θα πρέπει να αναπτυχθούν διεθνείς παρατηρητές.

Facebook Comments