Κέρδη στη Wall Street

MarketNews

Κέρδη στη Wall Street, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Με κέρδη ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες, μετά τη συμφωνία των προέδρων Ουκρανίας - Ρωσίας για έναν μηχανισμό επίτευξης κατάπαυσης του πυρός.

Ειδικότερα, στις 16:52, ο δείκτης Dow Jones  ενισχύεται κατά 0,49% στις 17.151,83 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,10% στις 4.602,67 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,28% στις 2.007,86 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Digital Ally διορθώνει κατά 21% μετά το τριήμερο ράλι που σχεδόν τριπλασίασε την τιμή της. Η μετοχή της εταιρείας είχε αναφέρει ότι η ζήτηση για τα προϊόντα της έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες.

Στον αντίποδα, η Netflix κερδίζει 2%, καθώς ανακοίνωσε συμφωνία με την Time Warner για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της σειράς "Gotham" σε ΗΠΑ και διεθνείς αγορές.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για ενδεχόμενη συμφωνία του Κιέβου και των φιλορώσων αυτονομιστών έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Πούτιν τόνισε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα πρέπει να σταματήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους στην ανατολική Ουκρανία και ότι στην περιοχή θα πρέπει να αναπτυχθούν διεθνείς παρατηρητές.