Επιστημονική φαντασία, απρόσμενες αποκαλύψεις, ομιχλώδης εξαφάνιση, τραυματικές αναμνήσεις, ασυμβίβαστες επιθυμίες, αιματοβαμμένος τρόμος στις οθόνες σας.

«Ready player one»

Όταν ο ιδρυτής του πιο επιτυχημένου παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας πεθαίνει, προκαλεί όλους τους παίκτες να βρουν το καλά κρυμμένο μέσα του «πασχαλινό αβγό» και να κληρονομήσουν την αμύθητη περιουσία του.

Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους: Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τι Τζέι Μίλερ

«Μόνο εσένα βλέπω»

Βλέποντας μόνο σκιές, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε ως παιδί, η Τζίνα έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της Ταϊλάνδης, όπου ο Αμερικανός σύζυγός της δουλεύει. Μέχρι που μια επέμβαση αποκαθιστά την όρασή της, αποκαλύπτοντάς της μια πολύ πιο σκοτεινή και απειλητική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ με τους: Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Ντάνι Χιουστον, Άνα Ο Ράιλι

«Εντός ορίων»

Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για μια οικογένεια και τους γείτονές της. Ένα απρόοπτο συμβάν όμως θα δοκιμάσει την αλληλεγγύη τους και θα φέρει μια μάνα μπροστά σε ένα σκληρό ηθικό δίλημμα

Σκηνοθεσία Φιλίπ Βαν Λιού με τους: Χιάμ Αμπάς, Ντιαμάντ Μπου Αμπούντ, Ζιλιέτ Ναβί

«Το κορίτσι στην ομίχλη»

Ο έμπειρος και σταρ των media αστυνόμος Φόγκελ καταφθάνει στο Άβεσο, ένα απομονωμένο αλπικό χωριό, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση ενός 16χρονου κοριτσιού, μέλους μιας ιδιότυπης μα φιλήσυχης θρησκευτικής σέκτας.

Σκηνοθεσία Ντονάτο Καρίζι με τους: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι

«The strangers: Ματωμένη νύχτα»

Μια τετραμελής οικογένεια με προβλήματα εκδράμει σε ένα απομονωμένο πάρκο με τροχόσπιτα. Τα πάντα εκεί είναι ήσυχα και άδεια, μέχρι που τρεις νεαροί μασκοφόροι εμφανίζονται από το πουθενά μέσα στη νύχτα κι έχουν αναίτια φονικές διαθέσεις.

Σκηνοθεσία Γιόχαν Ρόμπερτς με τους: Κριστίνα Χέντρικς, Μάρτιν Χέντερσον, Μπέιλι Μάντισον

«Πίτερ Ράμπιτ»

Κινηματογαφική μεταφορά του κλασικού παιδικού παραμυθιού της Μπέατριξ Πότερ με ήρωα έναν άτακτο λαγό που προσπαθεί να παρεισφρήσει στον κήπο ενός αγρότη.

Σκηνοθεσία Γουίλ Γκλουκ με τους: Ντόναλ Γκλίζον, Ρόουζ Μπερν, Σαμ Νιλ

«Λεό Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα»

Ο νεαρός Λεονάρντο, ένα ανήσυχο και ευφυές αγόρι, αναζητά μαζί με τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την Τζοκόντα, με την οποία είναι ερωτευμένος, έναν κρυμμένο θησαυρό, τον οποίο διεκδικούν κι ένα τσούρμο αδίστακτοι πειρατές.

Facebook Comments