Τα πάντα είναι έτοιμα για την έναρξη της πολυαναμενόμενης συναυλίας-σόου της Lady Gaga απόψε στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

H εκκεντρική pop-star απασχολεί από την Τετάρτη που έφτασε στην Αθήνα τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές της – τα περιβόητα «τερατάκια – τόσο με την παντελή… απουσία κάθε δημόσιας εμφάνισης, όσο και με τις συνεχείς αναρτήσεις της σε social media.

Οπου δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα και τον ενθουσιασμό για την υποδοχή που της επεφύλαξαν.

Η Lady Gaga έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες θαυμαστές της που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας διχτυωτό παρεό και δύο μεταλικά κοχύλια να κρύβουν το μπούστο της, βγήκε από τις πύλες του αεροδρομίου, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές της να την αποθεώσουν.

Χορευτές και άλλοι περφόρμερ, με ανάλογη εκκεντρική αμφίεση, την περικύκλωσαν και τη σήκωσαν ψηλά για να χαιρετίσει το πλήθος.

Αν και ακύρωσε κάθε προγραμματισμένη δημόσια εμφάνιση, οι θαυμαστές της έχουν στήσει υπομονετικά καρτέρι έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει στο Σύνταγμα για να την δουν έστω και λίγο από κοντά.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, και θα συνεχιστεί στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, στο Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης.

Facebook Comments