Σύσκεψη αρχηγών για την ανεργία και την πορεία της κυβέρνησης ζητεί το ΠΑΣΟΚ

MarketNews

Σύσκεψη αρχηγών για την ανεργία και την πορεία της κυβέρνησης ζητεί το ΠΑΣΟΚ , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Την ανάγκη να περιληφθούν μέτρα ανάσχεσης της ανεργίας και προστασίας ευπαθών ομάδων στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή, ζητεί το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας παράλληλα πως είναι αυτονόητο να γίνει συνάντηση των τριών αρχηγών πριν την κατάθεσή του.

Η κυβέρνηση, σημειώνει, πρέπει να ενημερώσει αμέσως τα κόμματα για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που είναι γνωστό στο γενικό του πλαίσιο, αλλά οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστική σημασία.

Στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου, η Ιπποκράτους εκτιμά ότι μπορεί και πρέπει να αντιμετωπισθούν - σε συνεννόηση με την τρόικα - μια σειρά από κρίσιμα σημεία σχετικά με τις ρυθμίσεις των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ώστε οι σχετικές διατάξεις να είναι λειτουργικές και να γίνουν δεκτές από την αγορά και την κοινωνία ως θετικές.

Το νομοσχέδιο, προσθέτει, είναι η αφετηρία για μια συνολική κοινοβουλευτική συζήτηση για την πορεία της χώρας, την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, την Κύπρο κλπ.