Μ. Τσαμάζ: Στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες της λίστας GTB Power100

MarketNews

Μ. Τσαμάζ: Στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες της λίστας GTB Power100, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Μεγάλη διάκριση για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως . Κατά τη φετινή αξιολόγηση, ο Πρόεδρος του ΟΤΕ ανέβηκε 21 θέσεις στη λίστα GTB Power100 σε σχέση με πέρσι.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση, ο κ. Τσαμάζ είναι το μοναδικό στέλεχος από την Ελλάδα στη λίστα που καταρτίζει το έγκυρο βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό Global Telecoms Business.

Η τετραμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους εκπροσώπους του επιχειρηματικού χώρου, συνεκτίμησε τον κομβικό του ρόλο στην αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, βιώσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία.

Συνυπολογίστηκε, επίσης, η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την τετραετία, κυρίως για δίκτυα Νέας Γενιάς. Τέλος, αναγνωρίστηκε ο διεθνής ρόλος του Προέδρου του Ομίλου ΟΤΕ, λόγω της επιχειρηματικής παρουσίας του Ομίλου εκτός Ελλάδος, αλλά και της συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕ (κοινοπραξία Deutsche Telekom και Orange) στην Αγγλία.

Όπως σημειώνεται, το Global Telecoms Business είναι μια έγκριτη έκδοση, με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες. Εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυκλοφορεί παγκοσμίως. Το περιοδικό συντάσσει τη λίστα των 100 ισχυρότερων ανθρώπων των τηλεπικοινωνιών από το 2008. Στη φετινή λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι επικεφαλής του Facebook, της Verizon, της Softbank, του Netflix, της AT&T και της Deutsche Telekom.