Πράσινο φως στον ΟΠΑΠ για το ιπποδρομιακό στοίχημα

MarketNews

Πράσινο φως στον ΟΠΑΠ για το ιπποδρομιακό στοίχημα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα από τον ΟΠΑΠ. Η ανεξάρτητη Αρχή έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού με την υπ’ αριθ. 611/2015 ομόφωνη απόφασή του Τμήματος της, ενέκρινε τη γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί του δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα από την εταιρία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ΟΠΑΠ Α.Ε.».

»Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλήρους διερεύνησης της συγκέντρωσης, η Επιτροπή έκρινε ότι, παρότι αυτή εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, ωστόσο, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά».