Αρνητική ψήφο στην πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ από την Ρ. Μακρή

MarketNews

Αρνητική ψήφο στην πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ από την Ρ. Μακρή, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Αρνητική ψήφο στην πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η βουλευτής ψήφισε αρνητικά για τον προτεινόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη και την προτεινόμενη ως μέλος του δ.σ. Έλλη Παπακωνσταντίνου.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ρώτησε αν οι προτεινόμενοι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και εκείνοι απάντησαν στο σύνολό τους αρνητικά.

Στη συνέχεια η κ. Μακρή ρώτησε την κ. Παπακωνσταντίνου αν είναι βαφτισιμιά του κ. Ταγματάρχη. Τόσο η κ. Παπακωνσταντίνου όσο και ο κ. Ταγματάρχης το διέψευσαν, όμως η Ρ. Μακρή δήλωσε ότι δεν πείστηκε και γι’ αυτό τοποθετήθηκε αρνητικά και για την κ. Παπακωνσταντίνου.

Όσον αφορά τον κ. Ταγματάρχη η βουλευτής είπε ότι είχε αποτύχει στην προηγούμενη θητεία του στην ΕΡΤ και γι’ αυτό τοποθετήθηκε αρνητικά.