Πριν λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο Καστελόριζο το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας, όπως αναφέρει το Αθηναΐκό Πρακτορείο δήλωσε από την πλευρά του: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

«Στο Καστελόριζο για τα εγκαίνια των δύο νέων μονάδων αφαλάτωσης. Ένα έργο που έρχεται, μετά από δεκαετίες, να δώσει λύση σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού».

View image on TwitterView image on Twitter

 

Στο Καστελόριζο για τα εγκαίνια των δύο νέων μονάδων αφαλάτωσης. Ένα έργο που έρχεται, μετά από δεκαετίες, να δώσει λύση σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

 

 
 

 

Facebook Comments