Θέμα ωρών είναι πλέον η παραίτηση του  Δημήτρη Αβραμόπουλου από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς αναμένεται να υποβληθεί επισήμως το Σάββατο, με τον ίδιο να δηλώνει πως το υπουργείο δεν θα μείνει ακέφαλο ούτε ένα λεπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κ. Αβραμόπουλου θα πάρει ένα ισχυρό πολιτικό πρόσωπο, ενώ κυκλοφορεί και η φήμη πως θα το αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και θα τοποθετήσει αναπληρωτή υπουργό, με πρώτο επιλαχών τον  Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα σενάρια γιαμίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης  και διορθωτικές κινήσεις που κρίνονται αναγκαίες προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματαμε κυριότερα την απαλλαγή από το Μνημόνιο και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

 

Εάν ο κ. Σαμαράς προχωρήσει τελικά στον ανασχηματισμό αυτό πιθανότερο είναι η αντικατάσταση του Αργύρη Ντινόπουλου , της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη και του υπουργού Γεωργίας Γιώργου Καρασμάνη .

Στην περίπτωση κάποιων διορθωτικών αλλαγών πιθανότητες να βρεθούν στην κυβέρνηση έχουν οι οι Κώστας ΜαρκόπουλοςΓιώργος Κουμουτσάκος, και ο Γιάννης Μιχελάκης.

Facebook Comments