Πολλοί είναι οι βουλευτές οι οποίοι έχουν αμφιβολίες σχετικά με το να αποφασίσουν και να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αν και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται οι πολιτικοί μετράνε αν βγαίνουν οι 180 που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χθες, η  κα  Ντόρα Μπακογιάννη σε πηγαδάκι στη Βουλή τόνισε «Τι πρέπει να γίνει; Να τρέξετε και να μιλήσετε με οποίους πρέπει για να μαζευτούν και οι υπόλοιποι» .

Επίσης, σύμφωνα με το newpost.gr, οι βουλευτές που συζητούν με συναδέλφους τους εκτιμούν πως μια σημαντική ομάδα βουλευτών που κινούνται σε θετική κατεύθυνση προέρχεται από τους ανεξάρτητους της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι για τον Σπύρο Λυκούδη, Γρηγόρη Ψαριανό, Βασίλη Οικονόμου και Κατερίνα Μάρκου, τον Χρήστο Αηδόνη προσωπικό και πολιτικό φίλο του Ανδρέα Λοβέρδου, αλλά και τον Μίμη Ανδρουλάκη.

Ακόμη, είναι και κάποιοι προερχόμενοι από τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ που  πιθανόν να ψηφίσουν, όπως ο Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Γιώργος Νταβρής, ο Γιάννης Κουράκος, ο Γιώργος Κασαπίδης και Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Facebook Comments