Δύο νέες συλλήψεις για τις οφειλές της Ακρόπολις Χρηματιστηριακής

MarketNews

Δύο νέες συλλήψεις για τις οφειλές της Ακρόπολις Χρηματιστηριακής, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Σε σύλληψη του αντιπροέδρου και ενός ακόμη μέλους του Δ.Σ. της Ακρόπολις Χρηματιστηριακής προχώρησε η Ασφάλεια, σε σχέση με την οφειλή των 6,3 δισ. ευρώ από την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες συνελήφθη ο κ. Θεόδωρος Πρινιωτάκης, πρώην αντιπρόεδρος της Ακρόπολις, καθώς και οι κ. Χρ. Πρινιωτάκη και Κ. Πρινιωτάκη, οι οποίες είχαν διατελέσει μέλη του ΔΣ της χρηματιστηριακής.

Η σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (24-4-2013), από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο (2) ημεδαποί, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικά:

1. Συνελήφθη στην Αθήνα, 49χρονος ημεδαπός, Αντιπρόεδρος Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 ευρώ.

2. Συνελήφθη στην Αθήνα, 46χρονος ημεδαπός, μέλος Δ.Σ. Χρηματιστηριακής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 6.388.681.939,10 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.