ΟΤΕ: Νέα υπηρεσία «ΟΤΕ Satellite Internet»

MarketNews

ΟΤΕ: Νέα υπηρεσία «ΟΤΕ Satellite Internet» , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου, «OTE Satellite Internet».

Σε συνεργασία με την Eutelsat, το OTE Satellite Internet» είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί, σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού Internet (μέσω σταθερής ή κινητής σύνδεσης) στην περιοχή τους. Διευκρινίζεται ότι η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν.

Η υπηρεσία «OTE Satellite Internet» διατίθεται σε τρία προγράμματα:

    «OTE Satellite Internet 10’»: 29,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
    «OTE Satellite Internet 25’»: 39,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
    «OTE Satellite Internet 100’»: 79,90€/μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

Οποιοδήποτε  από τα προγράμματα «OTE Satellite Internet» μπορεί να συνδυαστεί και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του «ΟΤΕ Satellite Internet», οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90€/μήνα για το Full Pack του OTE TV.

To «OTE Satellite Internet» διατίθεται στα καταστήματα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.