«Οι συντάξεις δεν μπορούν να επανέλθουν σε επίπεδα του 2009… Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Να μην λέμε ψέματα» παραδέχθηκε την Τρίτη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος αναγνώρισε επίσης ότι «δεν θα είναι εύκολη η έξοδος, γιατί δεν θα σε αφήσει ο Γερμανός χαλαρό». «Θα έχουμε επιτήρηση, αλλά θα έχουμε και το χρέος (σ.σ μείωση)» σημείωσε.

Ο βουλευτής ανέφερε μάλιστα ότι «σε δύο χρόνια θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να δώσουμε και κάτι στους συνταξιούχους που τους έχουμε βασανίσει».

«Είπε ακόμη ότι το “Μακεδονία του Ίλιντεν” θα φάει μαύρο στη Βουλή, εξηγώντας πως είναι το άκρον άωτον του αλυτρωτισμού. «Αν δώσουμε το “Μακεδονία” θα σου πουν σε δυο χρόνια τα Σκόπια, ‘’αλλάξτε το όνομα γιατί είστε περιφέρεια και μας μπερδεύει’’. Και τότε δεν θα βρεθεί κανένας να μας υπερασπιστεί» σημείωσε.

Για τον Ρουβίκωνα ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι «η ατιμωρησία θέλει επαναλαμβανόμενο και κακώς εννοούμενο ακτιβισμό… Δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Πρέπει να λάβουμε μέτρα».

 

Facebook Comments