«Βόμβα» Χαϊκάλη: Μου έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο

Axiaplus

«Βόμβα» Χαϊκάλη: Μου έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

«Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών», επισήμανε και συνέχισε λέγοντας πως «έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Νωρίτερα, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών,  ενώ τόνισεπως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!
Στη συνέχεια έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά. 

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι  όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.