Κ. Μητσοτάκης: Δε συμπράττω με τη ΧΑ για την προεδρική εκλογή

MarketNews

Κ. Μητσοτάκης: Δε συμπράττω με τη ΧΑ για την προεδρική εκλογή  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Την αντίθεσή του εξέφρασε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης στο ενδεχόμενο να εκλέγει ο Σταύρος Δήμας στην Προεδρία της Δημοκρατίας στην Τρίτη ψηφοφορία χάρη στις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

«Εκτιμώ ότι δε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη Χρυσή Αυγή. Δεν συμπράττω με το συγκεκριμένο κόμμα για την προεδρική εκλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη ψήφο της Χρυσής Αυγής υπέρ του κ. Δήμα.

«Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση» υποστήριξε στο MEGA, στο ίδιο μήκος κύματος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Δεν τίθεται θέμα στήριξης Δήμα από τη Χρυσή Αυγή, δεδομένης και της σχετικής ανακοίνωσης του κόμματος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Σε ανακοίνωσή της πάντως από το απόγευμα της Τρίτη η ΧΑ σημειώνει ότι την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου «η αντεθνική Χούντα γκρεμίζεται»