Στην κατηγορία “premium” της βρετανικής χρηματιστηριακής αγοράς (UK Listing Authority) εισάγονται από σήμερα (στις 8.00 π.μ. ώρα Αγγλίας) 355.023.939 κοινές ονομαστικές μετοχές της Coca Cola HBC AG, ονομαστικής αξίας 6,70 ελβετικών φράγκων (CHF) εκάστη, και προς διαπραγμάτευση στην κύρια αγορά κινητών αξιών του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, υπό το σύμβολο “CCH”.

Οι ίδιες αυτές 355.023.939 κοινές ονομαστικές μετοχές της Coca-Cola HBC εισάγονται δευτερογενώς στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και θα ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευσή τους υπό το σύμβολο EEE, σήμερα στις 10.30 π.μ. ώρα Ελλάδος. Επιπλέον σήμερα, οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι της Coca-Cola HBC, καθένας εκ των οποίων αντιπροσωπεύει μία κοινή μετοχή της Coca-Cola HBC, θα ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευσή τους στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπό το σύμβολο “CCH”, από τις 9.30 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης.

Με αφορμή την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο κ. Γιώργος Α. Δαυίδ, Πρόεδρος της Coca-Cola HBC και ο κ. Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC, μαζί με τον κ. Α.Τζάσθαμ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, παρεβρέθησαν χθες σε ειδική τελετή ενόψει της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Facebook Comments