Ένα σύνολο από… επιτυχημένους πολιτικούς, που ευθύνονται κατά ένα ποσοστό για την υπερχρέωση της χώρας, βγαίνουν από τον τάφο ή τον πάγο καλύτερα και ξαναέρχονται να σώσουν τον τόπο, έχοντας ως αρχηγό τον κο Παπανδρέου, που έκανε με μια του δήλωση πλούσιους πολλούς διεθνώς.

Αναφερόμαστε στη δήλωση περί δημοψηφίσματος για την παραμονή μας στο ευρώ, που κατακρήμνισε τα χρηματιστήρια της Ευρώπης μετά από μια θεαματική άνοδο πέντε ημερών μετά το πέρας εκείνου του Συμβουλίου Κορυφής.

Όποιος γνώριζε ή υπέθετε τον χρόνο εκείνης της αψυχολόγητης δήλωσης έκανε πολλά χρήματα από ένα ανεβοκατέβασμα του χρηματιστηρίων μέσα σε 6 ημέρες!

Απέναντί του στέκεται (ακόμη) ολόρθος ο κος Βενιζέλος, που θεωρείται από την κα Αγγελοπούλου (χρηματοδότη του ΣΥΡΙΖΑ) ως ο πιο φαύλος πολιτικός που πέρασε ποτέ στη χώρα. Και αυτός, που θεωρεί εαυτόν νέον Ελευθέριο Βενιζέλο κατά δήωση του, αγωνιά για να σώσει τον τόπο!.

Δυστυχώς με όλο αυτόν τον συρφετό των επιτυχημένων και πετυχημένων πολιτικών καίγονται και κάποια αξιόλογα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που σιωπηρά αγωνίζονται εδώ και λίγα χρόνια να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον τόπο.

Πλην των τελευταίων, ευχαριστούμε όλους τους άλλους για το όψιμο πάθος τους με σκοπό τη σωτηρία της χώρας, αλλά φθάνει ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ…

Facebook Comments