Τρ. Πειραιώς: Βραβεία ποιότητας πληρωμών από Deutsche Bank και JP Morgan

MarketNews

Τρ. Πειραιώς: Βραβεία ποιότητας πληρωμών από Deutsche Bank και JP Morgan

Από οργανισμούς διεθνούς κύρους για την ποιότητα των πληρωμών της και το βαθμό αυτοματοποίησής τους τη χρονιά που πέρασε βραβεύεται για άλλη μια φορά η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η Deutsche Bank απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς για 10η συνεχόμενη χρονιά τo Βραβείο Ποιότητας "EUR STP EXCELLENCE AWARD" και για 6η συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο Ποιότητας "US DOLLAR STP EXCELLENCE AWARD", για την αυτοματοποίηση των πληρωμών της το 2012.

Αντίστοιχα και η JP Morgan επιβράβευσε την Τράπεζα Πειραιώς με το “2012 Elite Quality Recognition Award U.S. Dollar Clearing” για το ποσοστό αυτοματοποίησης 99,95% που πέτυχε στις πληρωμές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό αυτό αποτελεί ρεκόρ αυτοματοποίησης σύμφωνα με τα δεδομένα της JP Morgan, που διεκπεραιώνει εκατομμύρια πληρωμές τραπεζών παγκοσμίως.

Οι διακρίσεις αυτές είναι η δικαίωση των αδιάλειπτων προσπαθειών και της δέσμευσης της Τράπεζας για άριστα αποτελέσματα και στον τομέα των πληρωμών. Η αναγνώριση από οργανισμούς όπως η Deutsche Bank και η JP Morgan, αποτελεί την καλύτερη προβολή της Τράπεζας Πειραιώς σε πελάτες, συνεργάτες και μετόχους και ενισχύει τη θέση και το όνομά της παγκοσμίως