Α.Σαμαράς: Λύνουμε τα προβλήματα χωρίς παχιά λόγια

Ναυτεμπορική

Α.Σαμαράς: Λύνουμε τα προβλήματα χωρίς παχιά λόγια, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Την εκτίμηση ότι ο τουρισμός «θα σαρώσει» εξέφρασε ο Πρωθυπουργός από τη Ρόδο στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τουρισμού, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Προηγήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνη Καμπουράκη και με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά θέματα και προβλήματα που αφορούν τα νησιά.

«Θίξαμε σε βάθος τα προβλήματα των νησιών και ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται στον τουρισμό» τόνισε, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φορέων, ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα του τουρισμού - που έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική - για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

«Ο τουρισμός θα σαρώσει, αλλά το πρόβλημα είναι σε ποια κοίτη θα τον πας» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι προαπαιτούμενα για τον επισκέπτη είναι μεταξύ άλλων η ασφάλεια, η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η προσφερόμενη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, και πρόσθεσε: «Εμείς, τα προβλήματα τα λύνουμε χωρίς παχιά λόγια και σε συνεργασία με τους φορείς».

Ο κ. Σαμαράς στις 17:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο του νησιού, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.