Δίνουν αγώνα για να μπουν στη Βουλή

Axiaplus

Δίνουν αγώνα για να μπουν στη Βουλή, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος του νέου κόμματος ΚΙΔΗΣΟ  Γιώργος Παπανδρέου σε κάθε τους προεκλογική εμφάνιση προσπαθούν να πείσουν πως οι σταυροί που θα πιάσουν τόπο είναι αυτοί προς τα δικά τους κόμματα.

«Η κρίσιμη ψήφος είναι εδώ. Τούς περιμένουμε όλους πίσω όχι μετά τις εκλογές, τούς περιμένουμε όλους εδώ, στο σπίτι τους, στις εκλογές. Γιατί αυτή η ψήφος έχει νόημα, πιάνει τόπο», τόνισε  χθες το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον Πειραιά θέλοντας να ακυρώσει τις ψήφους προς το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως εκτιμά τόσο ο ίδιος , όσο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ,  οι ψήφοι που θα πάνε στο ΚΙΔΗΣΟΙ θα είναι χαμένες καθώς το κόμμα «ούτως ή άλλως ο Παπανδρέου δεν θα μπει στη Βουλή».

«Κάθε ψήφος στο Κίνημα είναι ψήφος για την αυτονομία της πολιτικής και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και μόνο», τονίζει με τη σειρά του ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, που επισημαίνει πως αξίζει τον κόπο το ΚΙΔΗΣΟ να μπει στη Βουλή και εκτιμά πως θα τα καταφέρει.