Παραβάσεις σε μία από τις τρεις επιχειρήσεις που ελέγχονται

MarketNews

Παραβάσεις σε μία από τις τρεις επιχειρήσεις που ελέγχονται  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Παραβάσεις, διαπιστώνονται σε μία από τις τρεις επιχειρήσεις που ελέγχει ο ΣΔΟΕ την περίοδο των εορτών, από 26 Απριλίου έως 6 Μαΐου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, έως σήμερα το Σώμα έχει διεξάγει 597 ελέγχους διακίνησης και 94 ελέγχους σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την εορταστική αγορά.

Διαπιστώθηκαν 196 παραβάτες και καταλογίσθηκαν 382 παραβάσεις.

Μεταξύ άλλων, όπως σημειώνεται ότι:

- Το ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, μαζί με το Λιμενικό Σώμα και τις υπηρεσίες Αστυκτηνιατρικής προέβησαν σε καταστροφή φορτίου αμνοεριφίων, γιατί δεν διέθεταν στοιχεία προέλευσης και δεν ήσαν σφραγισμένα από την κτηνιατρική υπηρεσία.

- Φορτίο ζώντων αμνοεριφίων προέλευσης Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύτηκε μέχρι τα σφαγεία προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν τα παραστατικά έγγραφα μεταφοράς και προελεύσεων για τυχόν «ελληνοποίηση» ομοίων φορτίων από άλλες Βαλκανικές χώρες.

- Στην Πάτρα, από φορτηγό που μετέφερε αμνοερίφια χωρίς παραστατικά αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας και επιβλήθηκε πρόστιμο.