Σαμαράς: Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα

MarketNews

Σαμαράς: Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

«Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα (...) η ρήξη δεν είναι λύση» προειδοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας τις δραματικές εξελίξεις στο Eurogroup.

«Το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας. Μια διαπραγμάτευση που πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τέως πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.