Το MarketNews.gr παρευρέθηκε στο Premium Event του jamjar σε έναν υπέροχο χώρο με θέα την Ακρόπολη!

Το  jamjar είναι ένας «online one stop προορισμός για όλους εκείνους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό» και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Skroutz ΑΕ. Ξεκίνησε το 2013 με handmade δημιουργίες κοσμημάτων. Σήμερα μετράει 5 χρόνια λειτουργίας με περισσότερους από 500 δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 30.000 προϊόντα! Κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, καλλυντικά είναι μόνο μερικές και η Ίριδα μετά από σκληρή δουλειά και έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση την περίοδο της κρίσης, εγκαινίασαν ακόμη μια νέα ενότητα με επιλεγμένα premium brands. Όπως μας είπε η Βέρα «Υπάρχει ζήτηση, λόγω του κοινού άνοιξε η ενότητα».

Καθώς περιγιηθήκαμε στο fashion event γνωρίσαμε μερικά ακόμη από τα brands που προβάλει το jamjar και ξεχωρίσαμε το @kadena, ένα brand με επικoλλητά κοσμήματα με ειδική δερματική κόλλα τα οποία είναι επαναχρησιμοποιούμενα και τοποθετούνται σε όλα τα σημεία του σώματος. Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να συνοδεύσει εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ένα ακόμη brand που ξεχώρισε είναι το @lifelikes με καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι και χειροποίητα αξεσουάρ. Η σχεδιάστρια μας εξήγησε ότι για εκείνη η δημιουργία είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Εμείς απολαύσαμε live δημιουργία ζωγραφισμένων καπέλων και εντυπωσιαστήκαμε από το αποτέλεσμα!

Ολοκληρώνοντας μια υπέροχη βραδιά στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τη Βέρα και την Εύα δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τα κορίτσια για το γεγονός ότι στηρίζουν Έλληνες ταλαντούχους σχεδιαστές αλλά και να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Facebook Comments