Μια μεγάλη πυρκαγιά, ένα σχέδιο δραπέτευσης, κλέφτες κοσμημάτων και μία…παγωμένη γιαγιά στην νέα κινηματογραφική εβδομάδα. 

«Μια αμερικάνικη ληστεία»

Το 2004 στο Λέξινγκτον του Κεντάκι τέσσερις φοιτητές σχεδιάζουν την παράτολμη κλοπή ενός σπάνιου βιβλίου, το οποίο φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη του τοπικού πανεπιστημίου.

Σκηνοθεσία Μπαρτ Λέιτον με τους: Μπάρι Κέγκαν, Μπλέικ Τζένερ, Ίβαν Πίτερς, Αν Ντάουντ

«Ουρανοξύστης»

Ένας πρώην πράκτορας του FBI, ο οποίος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας, εργάζεται πλέον ως υπεύθυνος συστημάτων ασφαλείας. Κατά τον έλεγχο που διενεργεί στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ, ενοχοποιείται για μια ανεξέλεγκτη πυρκαγιά. Τώρα θα πρέπει να βρει τους υπαίτιους του εμπρησμού, αλλά και να σώσει την οικογένειά του, η οποία είναι παγιδευμένη στον ουρανοξύστη.

Σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ με τους: Νιβ Κάμπελ, Πάμπλο Σράιμπερ, Νόα Τέιλορ, Ντουέιν Τζόνσον

«Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης»

Ο Ρέι Μπρέσλιν διευθύνει μια επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στις αποδράσεις από τις πιο επικίνδυνες και αδιαπέραστες φυλακές. Όταν όμως ένας υπάλληλός του απάγεται και μεταφέρεται στον «Άδη», την πλέον τεχνολογικά εξοπλισμένη φυλακή που έχει κατασκευαστεί, ο Ρέι θα κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει και να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Σκηνοθεσία Στίβεν Σι Μίλερ με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σιαομίνγκ Χουάνγκ

«Κηδεία είναι, θα περάσει»

Όταν η σύζυγός του πεθαίνει ξαφνικά, ο γκρινιάρης και συντηρητικός Γκρεγκόριο είναι υποχρεωμένος να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία. Να περάσει ένα σαββατοκύριακο μαζί με τα τρία παιδιά του, των οποίων τις «ιδιαιτερότητες» είτε αγνοεί είτε του είναι ανυπόφορες.

Σκηνοθεσία Αλβάρο Ντίαζ Λορέντζο με τους: Ρόσι ντε Πάλμα, Ζόρντι Σάντσεζ, Μέγκαν Μοντανέρ

«SOS έρχονται οι Βρετανοί»

Οι Χάριετ και Πίτερ είναι ένα ζευγάρι Βρετανών απατεώνων που χάνουν στα χαρτιά τα λεφτά που προοριζόταν για την αδίστακτη αρχιγκάνγκστερ Ιρίνα. Διαφεύγουν στο Λος Άντζελες, όπου στήνουν την κλοπή ενός πανάκριβου δαχτυλιδιού από την πρώην σύζυγο του Πίτερ, χωρίς να ξέρουν ότι η έξαλλη Ιρίνα βρίσκεται στα ίχνη τους.

Σκηνοθεσία Τζέιμς Όκλι με τους: Ούμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ, Άλις Ιβ, Μάγκι Κιου

«Βάλε τη γιαγιά στο ψυγείο»

Η Κλαούντια είναι μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων, η οποία τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της. Όταν η τελευταία πεθαίνει, εκείνη αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον… καταψύκτη, τη στιγμή που στα πόδια της αρχίζει να μπλέκεται ο Σιμόνε, ένας άφθαρτος αστυνομικός της δίωξης οικονομικού εγκλήματος που την ερωτεύεται.

Σκηνοθεσία Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζιουζέπε Στάζι με τους: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε

«Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές»

Η Μέιβις κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ.

Σκηνοθεσία Γκέντι Ταρτακόφσκι

Facebook Comments