Σκουρλέτης: Νέο πακέτο χρηματοδότησης με αντιυφεσιακό πρόγραμμα

MarketNews

Σκουρλέτης: Νέο πακέτο χρηματοδότησης με αντιυφεσιακό πρόγραμμα  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

«Ναι» σε ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας, με πρόγραμμα αντιυφεσιακό και αντιμνημονιακό και εντός της ευρύτερης διαπραγμάτευσης, λέει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ξεκαθαρίζει ότι ο νόμος για τις συλλογικές συμβάσεις δεν παγώνει, παραδέχεται όμως ότι θα ζητηθεί η άποψη των θεσμών, και επιμένει ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται από τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Αναφερόμενος στις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι «η πολυφωνία είναι κάτι που χαρακτηρίζει το κόμμα, και εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι εμείς να εξασφαλίσουμε μέσα από τον έντονο εσωτερικό διάλογο την αναγκαία ενότητα της κυβέρνησης αλλά και τη διαμόρφωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πάει σε επανασχεδιασμό του συνόλου της επιδοματικής πολιτικής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει περικοπές.