Στην ευθανασία της αδέσποτης σκυλίτσας που κάποιος ασυνείδητος την πυροβόλησε στην πλάτη στην Σκάλα Παμφίλων Λέσβου αναγκάστηκε να προχωρήσει ο κτηνίατρος που την εξέτασε καθώς διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» σε ανακοίνωσή του αναφέρει για το νέο αυτό έγκλημα τα εξής: «Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, και περί ώρα 06:00 πρωινή, περίοικος της περιοχής Σκάλας Παμφίλων Λέσβου άκουσε έναν πυροβολισμό. Όταν έσπευσε στο σημείο αντίκρυσε ένα θηλυκό αδέσποτο σκύλο  με την πλάτη του κυριολεκτικά διαλυμένη από τον πυροβολισμό -όπως φαίνεται στις εικόνες.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο αλλά η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και υποβλήθηκε αναγκαστικά σε ευθανασία. Δυστυχώς ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσει στο σημείο ο αυτήκοος μάρτυρας». 

Αν γνωρίζετε ο,τιδήποτε σχετικά με το περιστατικό που θα βοηθήσει στη σύλληψη και την καταδίκη του δολοφόνου επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» μέσω facebook. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6987849063 ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Facebook Comments