Τίτλοι τέλους για την τηλεοπτική σειρά «Hannibal»

MarketNews

Τίτλοι τέλους για την τηλεοπτική σειρά «Hannibal», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Η τρίτη σεζόν θα είναι  η τελευταία για την τηλεοπτική σειρά «Hannibal», αφού το NBC έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανανέωσή της, παρά το γεγονός ότι η τηλεθέαση κρινόταν ικανοποιητική.

Όπως αναφέρεται στα αμερικανικά ΜΜΕ, ενδεχομένως να πρόκειται για μια απόφαση του τηλεοπτικού δικτύου, την οποία  έλαβε μετά από πρόβλημα στα δικαιώματα χρήσης του χαρακτήρα από το ομώνυμο βιβλίο. Μία ακόμη αιτία φαίνεται πως ήταν η δυσκολία που υπήρχε εξαρχής στο να εξελιχθεί μία σειρά που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με υψηλούς δείκτες ακαταλληλότητας.

Η υπόθεση είχε ως βάση το πρίκουελ των γνωστών βιβλίων του Τόμας Χάρις, «Κόκκινος Δράκος»  και  «Η σιωπή των αμνών» και αφηγείται τους πρώτους φόνους του Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ περιγράφοντας τη συνεργασία του με έναν χαρισματικό ντέντεκτιβ του FBI, τον Γουίλ Γκράχαμ, ο οποίος είναι λίγο ψυχωτικός, λίγο αυτιστικός αλλά έχει μια μοναδική ικανότητα - να ξαναζεί τις σκηνές του εγκλήματος, μέσα από τα μάτια του θύτη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Βρετανό Χιου Ντάνσι (Γουίλ Γκράχαμ) και τον Δανό Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τον Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ.  Ο 49χρονος ηθοποιός στην αρχή διατηρούσε ενδοιασμούς για το ρόλο, έχοντας στο μυαλό του σκέψεις για το πώς άραγε θα μπορούσε να βελτιωθεί ένας χαρακτήρας τον οποίο υποδύθηκε ο Σερ Άντονι Χόπκινς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δημιουργοί της σειρά δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι με τον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως λόγω της άδειας που τους δόθηκε να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα. Το ίδιο νιώθουν και στο NBC για αυτή την συνεργασία. Πρόσθεσαν, μάλιστα, ότι θεωρούν τη σειρά πρωτοποριακή για την τηλεόραση και ότι οι εξαιρετικοί συμμετέχοντες ηθοποιοί, σε συνδυασμό με την ομάδα των σεναριογράφων και παραγωγών κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τηλεοπτική παλέτα αφήγησης, που δεν υστερεί σε σχέση με καμία άλλη σειρά.