Η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα ήταν ένα μεγάλο σοκ για τους φανατικούς τηλεθεατές. Μπορεί για την ίδια να είχε τελειώσει μέσα της, αλλά το κοινό θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί σε μια νέα επιλογή. Ιδίως όταν αυτή η επιλογή δεν κολλάει και τόσο με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Ο Alpha φαίνεται πως κάνει την έκπληξη και πάει για την Κλέλια Ρένεση!

Τα ονόματα που είχαν ακουστεί πριν μερικές μέρες έμοιαζαν όλα ιδανικά για να αναπληρώσουν τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο ρόλο της Μαρίνας. Η Υρώ Λούπη και η Μπέσσυ Μάλφα ειδικά είναι στη θεωρία αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο με την προκάτοχο. Όμως οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να βάλουν στο πλάι κάτι εντελώς διαφορετικό ως χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει η Espresso, η Κλέλια Ρένεση κουμπώνει ιδανικά σε αυτό που θέλουν να έχει δίπλα του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Κάτι που θα ξεφεύγει από τη Μαρίνα. Μια γυναίκα πιο δυναμική, πιο ελεύθερο πνεύμα. Η Ρένεση έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και βρίσκεται στην προτεραιότητα του Alpha για να την κλείσει. Φυσικά η Κλέλια μένει εδώ και μια διετία στο εξωτερικό μαζί με τον Μανού Τσάο και θα πρέπει να καμφθεί αυτό το εμπόδιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά δεδομένου ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε 10-15 μέρες, είναι σαφές ότι μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει ανακοινωθεί το νέο πρόσωπο.

Facebook Comments